Uslovi Korišćenja

Informacije i Upravljanje Uređajima

Kupac se obavezuje da koristi solarni sistem i sve njegove komponente isključivo u skladu s uputstvima i informacijama koje mu je prodavac pružio usmeno ili pismeno. Prodavac ne snosi odgovornost za probleme koji proizlaze iz neovlašćene upotrebe ili nepoštovanja preporučenih praksi.

 

Vremenske Neprilike

Prodavac nije odgovoran za bilo kakve gubitke ili probleme uzrokovane vremenskim nepogodama, uključujući, ali ne ograničavajući se na oluje, udare groma, poplave ili slične prirodne katastrofe.

 

Manipulacija Opremom

Svako korigovanje, prepravljanje ili otvaranje opreme od strane kupca ili trećih lica rezultira gubitkom garancije. Oštećenja ili problemi koji proizlaze iz neovlašćenih intervencija nisu pokriveni garancijom.

 

Zapaljenje Kablova na Instalaciji

Prodavac se ne smatra odgovornim za bilo kakva zapaljenja kablova koja nisu direktno povezana s solarnim sistemom. Odgovornost za instalaciju objekta i vezane rizike preuzima kupac.

 

Garancija na Opremu

Kupac se obavezuzuje da zahtev za garanciju opreme upućuje proizvođaču te opreme koji je pružio određenu garanciju. Prodavac ne preuzima odgovornost za garancijske zahteve i pritužbe vezane za proizvodnju opreme.

 

Proizvodnja Struje

Prodavac se ne obavezuje na tačnu količinu proizvedene električne energije, budući da ta proizvodnja direktno zavisi od vremenskih uslova. Kupac razume da su faktori poput oblačnosti, kiše i sezonskih varijacija ključni za proizvodnju i da se stoga može javiti varijacija u isporučenoj količini energije.

 

Odgovornost za Elemente Sistema

U slučaju oštećenja solarnih panela usled vetrova ili sličnih prirodnih događaja, prodavac se oslobađa odgovornosti, osim ako je oštećenje rezultat nedostataka u samim proizvodima.

 

Pravo na Gašenje Elektrane

Potpisivanjem garancije, kupac pristaje na mogućnost gašenja elektrane od strane prodavca u slučaju neizmirenja finansijskih obaveza. Prodavac zadržava pravo na isključenje elektrane dok se svi dugovi ne izmire.

 

Testiranje i Povraćaj Novca

Kupac ima pravo na testiranje ispravnosti i funkcionalnosti kupljene opreme u periodu od pet (5) dana od dana isporuke. Ukoliko tokom tog perioda naiđe na bilo kakve nedostatke koji proizlaze iz proizvodnog procesa, obavezan je odmah obavestiti prodavca i pružiti sve neophodne informacije radi rešavanja reklamacije. Nakon proteka petodnevnog perioda testiranja, kupac gubi pravo na bilo kakav povraćaj novca ili refundaciju, osim u slučaju nedostataka koji su jasno proistekli iz proizvodnog procesa, a o kojima je kupac odmah obavestio prodavca. Svi zahtevi za povraćaj novca moraju biti podneti u pismenoj formi, uz prateće dokaze i informacije, u roku od pet (5) dana od završetka perioda testiranja.

 

Svaki potpis na garanciju od strane kupca smatraće se potpunim prihvatanjem Uslova Korišćenja za Prodaju i Ugradnju Solarnih Sistema. Potpisivanjem garancije, kupac izražava saglasnost i pristaje na sve navedene uslove i odredbe.

Kontaktiraj nas

Pozovite nas ili popunite formular ispod i mi ćemo vas kontaktirati. Trudimo se da na sve upite odgovorimo u roku od 24 sata radnim danima.